Hirdetés

The Last of Us kísértetházzal bővülnek a Universal Studios élményparkjai

|

Az élőholtak mellett a főszereplők is felbukkannak majd benne.

Hirdetés

Sajnos vidám- és élményparkokkal mi Magyarországon nem állunk annyira jól, de tőlünk nyugatra és a Távol-Keleten is vannak olyan létesítmények, ahol, ha hajlandóak vagyunk kiállni a hosszú sorokat, feledhetetlen élmények várhatnak ránk.

A Universal Studios Hollywood, valamint a Universal Orlando is ilyen helyek, ahova idén halloweenkor egy The Last of Us-témájú attrakció is beköltözik, melyet kifejezetten a játékok inspiráltak, nem pedig az HBO sorozata.

Hirdetés

A bejelentés szerint lesznek mindenféle élőholtak a clickerektől a stalkereken át a runnerekig, továbbá felbukkan Joel és Ellie is, akik a résztvevőket segítik.

"A Halloween Horror Nights lelkes rajongóiként és gyakori látogatóiként megtisztelő számunkra, hogy idén a The Last of Us is szerepet kap a felhozatalban. Nagyon izgalmas volt együtt dolgozni a Universallal, életre kelteni a játék világát, és a legkisebb részletekre is odafigyelni, amiket a rajongóink olyan jól ismernek."

- nyilatkozta Neil Druckmann, a Naughty Dog elnöke.

Újraalkotnak néhány konkrét helyszínt is, de további részleteket valószínűleg később fognak tudni elárulni. Az orlandói parkban szeptember 1-től, Hollywoodban szeptember 7-től lehet majd részt venni az élményben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)