Hirdetés

Több mint 100 millió forint értékben loptak gyűjthető kártyákat a Gen Con 2023-ról, rendkívül egyszerű módon

|

És ez még csak a bolti ár, nem tudni, rejlik-e bármi olyan a csomagokban, ami még többet ér a gyűjtőknek.

Hirdetés

A hétvégén zajlott az Egyesült Államok legnagyobb társasjátékos rendezvénye, a Gen Con 2023, ahol természetesen a gyűjtögetős kártyajátékok is szerephez jutottak: a Wizards of the Coast bejelentette a Magic: The Gathering várható, videojátékos kapcsolódású újdonságait, illetve itt debütált a Lorcana, amivel a Disney kíván betörni a TCG-k piacára.

Egy ilyen expón mindig őrületes a pörgés már a nyitást megelőző napokon is, mindenki igyekszik összeállítani a standját és kipakolni a portékáit - nehezebben tűnik fel, ha egy raklapnyi kártyát valaki nem oda tesz, ahova kellene.

Hirdetés

Az indianapolisi rendőrség közleménye szerint augusztus 2-án, még a csütörtöki nyitás előtt két elkövető egy raklapemelővel (avagy békával) elvitt legalább egy teljes raklapnyi kártyát, becslés szerint 300 000 dollár, avagy több mint 100 millió forint értékben. A biztonsági kamerák mindent rögzítettek, de így sem sikerült őket tetten érni, így a hatóság a környéken élők segítségét kéri az elkövetők azonosításához.

Dicebreaker annyit kiderített, hogy nincsenek az ellopott csomagok között Lorcana kártyák, ami a Disney számára talán megnyugtató.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)