Hirdetés

Tűz ütött ki a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőcsapatának stúdiójában

|

Szerencsére a GSC Game World egyetlen alkalmazottja sem sérült meg.

Hirdetés

Továbbra sem tudjuk, mikor fog megjelenni egészen pontosan a régóta várt S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, de az biztosan nem segítette a fejlesztést, hogy a legfrissebb hírek szerint tűz ütött ki a GSC Game World irodájában - ezt a csapat Discordon erősítette meg. 

A fejlesztők még 2022-ben tettük át a székhelyüket Ukrajnából Prágába, miután Oroszország megtámadta az országukat. Itt történt a baleset is.

Hirdetés

Sikerült eloltani elég hamar a tüzet, de az iroda egyik emelete alapos renoválásra szorul. A hírek szerint a kár jelentős, nagyjából 1,5 millió cseh koronára, vagyis körülbelül 23,7 millió forintra tehető. Az iroda másik két emelete sértetlen, de sokan tartanak attól, hogy a tűz esetleg a szervereket is elérhette - erről nincsenek egyelőre pontosabb információk. 

A fejlesztők (aki közül szerencsére senki sem sérült meg) mindenesetre Discordon arról írtak, hogy semmiféle fennakadás, még egy ilyen tűzeset sem állíthatja meg őket abban, hogy elérjék végső céljukat - vagyis befejezzék a játékot. Hozzátették, hogy korábban rosszabb dolgokkal is megbirkóztak, úgyhogy nincs semmi gond. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)