Hirdetés

Folytatást kap a Splinter Cell film, megvan az új Assassin's Creed dátuma?

|

Újabb forrás erősítette meg, hogy terveznek folytatást az Assassin's Creed filmhez, viszont ami ennél érdekesebb, hogy a következő Assassin's Creed játék és a Splinter Cell film is említésre került.

Hirdetés

Március elején futott be a hír, hogy noha csak idén decemberben láthatjuk az első Assassin's Creed filmet a mozikban, a stúdiók már a folytatást készítik elő a háttérben, amit most az adaptáció tajvani társfinanszírozója, a Catchplay is megerősített, viszont ennél több érdekességet is mondott.

A produkciós cég a Variety-nek elmondta, hogy értesüléseik szerint a New Regency nem csak az Assassin's Creed filmhez, de a Splinter Cell mozihoz is folytatás(oka)t tervez, franchise-t szeretne faragni belőlük, miközben utóbbiról már régóta nem érkezett helyzetjelentést. A legutóbbi, tavaly júliusi információnk az volt a Splinter Cell filmről, hogy új írót kapott, a legfrissebb jelentés alapján azonban szépen alakul a projekt: a rendezői székben továbbra is Doug Liman (A holnap határa, Hipervándor, A Bourne-rejtély) csücsül, a főszerepet Tom Hardy játssza el, a premierrel pedig 2017-ben számol a stúdió. 

Kiderült továbbá a következő, várhatóan Egyiptomban játszódó Assassin's Creed játék várható megjelenésének ideje is a cikkből, amely 2017 januárjában érkezhet meg, ugyanakkor a Ubisoft nem kommentálta még egyik részletet sem. Mivel az Assassin's Creed címek ősszel szoktak befutni, ezért igencsak furcsa lenne egy év eleji debüt, mindazonáltal idén nem jön új epizód, ez pedig indokolhatja az előre hozott premiert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)