Hirdetés

Új Ghostbusters játék érkezik?

|

Úgy tűnik, nem csak a női főszereplőket felvonultató Szellemirtók reboot van készülőben, hanem egy videojátékon is munkálkodnak.

Hirdetés

Azt a kérdéskört inkább gyorsan engedjük el, hogy szükség van-e egy Ghostbusters rebootra. Most ugyanis egy nagyon érdekes új hír bukkant fel, mely szerint nem csak egy Szellemirtók filmet, hanem egy hozzá tartozó videojátékot is kapni fogunk.

Retail Merchandiser szerint az új Ghostbusters mozi köré elég combos kampány épül, ehhez pedig hozzátartoznak majd a Szellemirtók akciófigurák, az IDW gondozásában megjelenő képregények, valamint egy videojáték is. A játékért elvileg a Activision felel, a célplatform pedig a PlayStation 4 és az Xbox One lesz. Ez az első alkalom, hogy szó esett a játékról, korábban semmi sem utalt az érkezésére. Utoljára 2009-ben jelent meg Szellemirtók játék, Ghostbusters: The Video Game címmel. Ebben az eredeti színészek kölcsönözték hangjukat a szereplőknek. Akkor Dan Aykroyd azt mondta, hogy a játék lényegében egy harmadik Szellemirtók filmnek felelt meg.

Az új Ghostbusters mozit 2016. július 15-én mutatják be az Egyesült Államokban Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon és Leslie Jones főszereplésével. A magyar premier dátuma még nem ismert. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hölgyek megjelennek-e majd az új játékban is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)