Hirdetés

Újabb Agatha Christie játékok jönnek, az egyik teljesen új sztorit mesél

|

Hercule Poirot kalandjait két új játékból ismerhetjük meg hamarosan.

Hirdetés

Nem sok fejlesztő vállalkozik arra, hogy kalandjátékokkal próbálja meg kényeztetni a mai kor játékosait, de a Microids egyebek mellett ezt a műfajt is igyekszik frissen tartani. Márciusban érkezik a Syberia: The World Before, de készül még ez-az a francia kiadó csapatainál.

A napokban bejelentették, hogy két játékot készítenek, melyek az Agatha Christie által megalkotott Poirot-univerzumban fognak játszódni.

Hirdetés

Az egyik egy jól ismert klasszikust dolgoz majd fel, a másik viszont egy vadonatúj történet lesz. A két játékon két különböző stúdió dolgozik. James Prichard, Agatha Christie dédunokája, aki a jogokat kezelő Agatha Christie Limited ügyvezetője elmondta, szerinte csodálatos, hogy 100 évvel az első regény kiadása után is rengetegen élvezik a történeteket és a karaktereket különböző módokon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Microids korábban a The ABC Murders és a Hercule Poirot: The First Cases játékokat adta ki, utóbbi valamivel jobb lett. Reméljük, az új címekkel sikerül ezeket túlszárnyalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)