Hirdetés

Újabb Far Cry-cím készült: Giancarlo Esposito visszatért

|

Ezúttal azonban nem videojátékról van szó.

Hirdetés

Giancarlo Esposito már a hetvenes évek vége óta dolgozik színészként, sokáig azonban meg kellett elégednie a mellékszerepekkel. A nagy áttörésre egészen 2009-ig kellett várnia, ugyanis a mai napig egyik legemlékezetesebb alakítását a Breaking Badben nyújtotta, a mindig kimérten udvarias Gus Fring szerepében.

Azóta viszont egyre komolyabb címekben tűnik fel, a Better Call Saultól kezdve A Mandalórin át a The Boysig vagy a Cyberpunk: Edgerunnersig. 2021-ben pedig az ő arcával lett tele minden gamer-oldal, amikor a Far Cry 6 főgonoszát, Antón Castillo elnököt formálhatta meg.

Hirdetés

A Gamespot számolt be az örvendetes hírről, hogy El Presidente Castillo visszatért, egy különleges produkcióban, amely a Far Cry 6 előtti eseményeket dolgozza fel, pontosabban azt mutatja be, hogy Castillo hogyan lett Yara teljhatalmú ura. Meglepő módon azonban nem egy DLC-ről, de nem is filmről, vagy sorozatról van szó. A Far Cry: Rise of the Revolution című alkotás ugyanis az Audible felületén jelent meg, úgynevezett audiodrámaként, vagy, ha úgy tetszik, rádiójátékként.

Az elősztoriban nem csak Giancarlo Esposito hangját hallhatjuk újra, hanem visszatér Jess Salguerio is, Clara Garcia szerepében, Anthony Gonzales pedig ismét Diego Castillót kelti életre. A különleges kaland rendezője az az Adele Cutting, aki korábban az Assassin's Creed Odyssey és az Immortals: Fenyx Rising hangügyi megmondóembere (voice director) is volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Audible a Twitchcsel is együttműködést kezdeményezett, amelynek keretében egy különleges TwitchPlays játékmechanikát próbálhatnak majd ki a felhasználók: Castillo tróntermének digitális másolatában kell megkeresniük a hangfájlt, egyfajta virtuális szabadulószobaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)