Hirdetés

Ettől a képtől mi is azonnal Mark Hamillt akarjuk Vesemirnek a The Witcher sorozatban

|

Arról fogalmunk sincs, hogy Luke Skywalker színésze és a Netflix tárgyalnak-e a lehetséges szerepről, de ezután a kép után biztosak vagyunk benne, hogy Hamill tökéletes választás lenne.

Hirdetés

Egy évekkel ezelőtt indult Twitteren történt üzenetváltás óta az egész internet Mark Hamillt követeli az idős vaják, Vesemir szerepébe. A Star Wars Luke Skywalkereként ismertté vált színész bevallotta, hogy nem sokat tud Sapkowski világáról, de poénból hozzátette, hogy azért szívesen eljátszaná a karaktert. Azóta már a sorozat Showrunnere is felfigyelt a dologra, de egyelőre még nem hallottunk semmit arról, hogy megállapodás született volna Hamillel, de lehet csak azért nem, mert még nem látták a legújabb rajongói alkotást. 

Hirdetés

Az SPDRMNKYXXIII nevű Instagram-felhasználó töltötte fel azt a képet, amivel minket már teljesen meggyőzött arról, hogy Hammil kell felöltse Vesemir gúnyáját. Az öreg vaják lényegében egy apafigura Ríviai Geraltnak, lévén ő képezte ki Kaer Morhenben, ahogy tette ezt még rengeteg más vajákkal is, az egykori Luke-nak pedig remekül áll az idős mester szerep. Ha kételkedtek ebben, akkor ez a kép eloszlatja az aggályaitokat:

Az első évad remek nyitánya után a Netflix máris berendelte a következő szezont, melyben nagy valószínűséggel már feltűnik Vesemir, így jó eséllyel még idén megtudjuk, hogy Mark Hamill is csatlakozik-e a stábhoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)