Hirdetés

Vajon együtt dolgozik valamin Enyedi Ildikó és Hideo Kojima?

|

A játékdizájner posztolt egy képet a magyar rendezővel.

Hirdetés

Enyedi Ildikóról azon túl, hogy világszerte ismert rendező, és olyan kiváló, nemzetközileg elismert filmek fűződnek hozzá, mint a Testről és lélekről vagy A feleségem története, azt is érdemes tudni, hogy szeret játszani, továbbá szívesen rendezett volna epizódot a The Last of Us sorozatban. Ha ezáltal nem is, lehet, hogy valamilyen más módon dolgozhat majd videojátékos témában.

Majdnem pontosan egy évvel azután, hogy Hideo Kojima A feleségem történetét és a Death Strandingben is játszó Léa Seydoux játékát méltatta, közös képet posztolt Enyedi Ildikóval, akivel online beszélgetett.

Hirdetés

Hogy miről, azt nem tudni, nem tiszta, hogy csak rajongóként akarta-e elérni a rendezőt, vagy valamilyen közös projektjük formálódik-e. Kojima hozzátette, hogy azóta rajong Enyediért, mióta a 20-as éveiben látta Az én XX. századom című, szintén nagy sikert aratott filmjét.

Hogy mekkora gamer és milyen a viszonya a videojátékokkal, azt az alábbi interjúból tudhatjátok meg, amit még a Game Pass Fesztivál során készítettünk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)