Hirdetés

Végre megvalósulhat a Watch Dogs film

|

Már megtalálták a főszereplőt és a rendezőt is a Ubisoft adaptációjához.

Hirdetés

Már korábban is érkeztek róla jelentések, de a 2013-as gamescomon jelentett be a Ubisoft hivatalosan, hogy új játékából, a Watch Dogsból film is lesz. Eleinte még a Sony Pictures és a New Regency bevonásával tervezték a projektet, és a Deadpool írópárosa, a Paul Wernick-Rhett Reese duót beszélték a forgatókönyvhöz, aztán hiába jelent meg a játék, valamint 2016-ban a folytatás, és 2020-ban a Watch Dogs: Legion, a filmváltozatról még mindig semmi hír nem érkezett. 

Időközben a Ubisoft maga mögött hagyta az Assassin's Creed film bukását, és számos feldolgozást felügyel (többek között jön az élőszereplős AC-sorozat, a The Division film, az animációs Splinter Cell és Far Cry, valamint a Laserhawk Kapitány 2. évada is), így elérkezett a Watch Dogs ideje is.

Hirdetés

A Deadline számolt be róla, hogy forrásai szerint továbbra is a New Regency áll az élőszereplős adaptáció mögött, és megtalálták az egyik főszereplőt, valamint a rendezőt is. A honlap úgy tudja, hogy a Beszélj hozzám! színésznőjével, Sophie Wilde-dal tárgyal a stúdió a csatlakozásáról, a rendezői székbe pedig az a Mathie Turi ülhet, aki a Halálos útvesztőt rendezte, de dolgozott többek között a Becstelen brigantykon, a Sherlock Holmes: Árnyjátékon és a Red 2-n is. Turi egyébként A Plague Tale: Innocence sorozatváltozatán is dolgozik, ezt ő maga erősítette meg 2022-ben

A Watch Dogs film forgatókönyvét Christie LeBlanc jegyzi, aki a 2021-es Oxigén című sci-fi thrillert írta. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a sztori, a Deadline csak annyit hallott, hogy a Ubisoft szériájának univerzumában fog játszódni. A játékban egy Aiden Pearce nevű hackert irányíthatunk, aki bosszúhadjáratba kezd: azokra vadászik, akik bántották a családját. A Watch Dogs különlegessége abban rejlik, hogy bárkit és bármit megfigyelhetünk/feltörhetünk benne, ez pedig ma még relevánsabb lehet.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)