Hirdetés

Warcraft film - kiszivárgott a trailer

|

Kiszivárgott a Warcraft film előzetese, lessétek meg gyorsan, amíg mód van rá.

Hirdetés

A Comic-Conon bemutatott Warcraft film előzetest eddig csak a helyszínen tartózkodó szerencsések élvezhették, most viszont kikerült róla egy kamerás felvétel.

A remek griffes repkedés ugyan szórakoztató volt, de az igazi Warcraft trailer az, amire minden rajongó fente a fogát. Ideáig kellett csak várnotok, ugyanis egy nem túl jó minőségű kamerás felvételt töltött fel valaki, akit nem zavart túlzottan, hogy tilos volt a hivatalos vetítés alatt bármiféle anyag rögzítése.

Íme a videó.

Érdemes nagyon sietni, mert valószínűleg a Legendary Pictures hamarosan le fogja lőni. Inkább abban reménykedünk, hogy felteszik normális minőségben, mint a Suicide Squad esetében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)