Hirdetés

A World of Warcraft Classic megjelenése egy felnőtt filmes oldal forgalmára is kedvező hatással volt

|

A nagy klasszikus visszatérését az internet egy nem éppen gyerekbarát szegletében is érzékelték.

Hirdetés

Nem ritka, hogy egy új játék vagy film beindítja az emberek fantáziáját, akik aztán nemcsak a YouTube-on, hanem valamelyik felnőtt videós oldalon is rákeresnek a kapcsolódó tartalmakra. Tavaly például kifejezetten népszerű volt ilyen téren az Overwatch több hőse is, ezúttal pedig a Blizzard egy régebbi franchise-a került a reflektorfénybe.

Hirdetés

Megérkezett a World of Warcraft Classic, ami azonnal visszarántotta a régi és új rajongókat is Azeroth-ba, illetve érthető módon az internet is a Blizzard klasszikusával van tele mostanában. Ráadásául induláskor akkora volt az érdeklődés az MMORPG iránt, hogy esetenként akár órákat kellett várnunk, mire bejuthattunk valamelyik szerverre. Az egyik legnagyobb felnőtt filmes oldal jó szokásához hűen most is közzétett egy statisztikát.

Ahogy az az alábbi grafikonon is látható, augusztus 26-án a napi átlagnál 210%-kal több keresés érkezett "warcraft" kifejezésre, ami nem lehet véletlen, ugyanis ekkortájt tényleg elég sokáig kellett sorbanállni, hogy beléphessünk a játékba. Azóta már picit javult a helyzet, és most már azt is tudjuk, hogy valószínűleg nem mindenki malmozással ütötte el az időt várakozás közben.

Nektek hogy tetszik eddig a World of Warcraft Classic?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)