Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 1993 játékait?

|

Nem volt még olyan éve a játékiparnak, amelyik híján lett volna emlékezetes alkotásoknak. Nosztalgiázzatok velünk, ha már magatokhoz tértetek a bejgli-kómából!

Hirdetés

Azok a csodálatos '90-es évek valósággal tobzódtak a point-and click típusú kalandjátékokban, számos klasszikus született ebben a műfajban, és a kategória koronázatlan királya a legmértéktartóbb vélemények szerint is a LucasArts volt akkoriban.

1993-ban jelent meg például a stúdió két örökzöld slágere is, a Day of the Tentacle, illetve a Sam & Max Hit the Road. De annak sem ért fel egy pokoljárással az esztendő, aki valami pörgősebbre vágyott, elvégre bemutatkozott a Doom.

Hirdetés

Essetek neki bátran a kvízünknek, most is telepakoltuk csupa furmányos és csavaros kérdéssel (na jó, igazából nem túl nehezek, ha nem koptak meg időközben az emlékeitek). A feladat pedig a szokásos, választanotok kell az előre megadott válaszlehetőségek közül, aztán kommentben megírhatjátok (nem kötelező, de örülünk neki), hogy milyen eredményt értetek el.

Hány kérdésre tudtatok helyesen válaszolni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)