Hirdetés

Élőhalott rómaiakkal támad a magyar fejlesztésű King Arthur kiegészítője

|

Róma legendás légiója áll a King Arthur: Legion IX című bővítmény középpontjában.

Hirdetés

Egy teljes évtizednek kellett eltelnie, hogy a budapesti NeocoreGames visszatérjen ahhoz a franchise-hoz, amellyel hajdanán nevet szerzett magának. Természetesen addig sem tétlenkedett a csapat, hiszen leszállította a The Incredible Adventures of Van Helsing három epizódját, a hozzájuk érintőlegesen kapcsolódó Deathtrap spin-offot, valamint a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt.

Az Artúr-mondakör rajongói azonban már a dark fantasy stílusjegyeket hordozó, kora középkori Britanniába vágytak vissza, ahol egy ötletes csavarnak köszönhetően nem az uralkodó, hanem annak törvénytelen fia, Mordred szerepében találták magukat, és így kellett megfékezniük azt az iszonyatot, amivé Artúr vált.

Hirdetés

Első körben csak PC-re jelent meg a King Arthur: Knight's Tale, de  2024. február 22-én befutnak a PS5-ös és Xbox Series X|S-es változatok is. Ezzel párhuzamosan pedig a NeocoreGames gőzerővel dolgozik a taktikai szerepjáték szintén jövőre, várhatóan az év elején érkező nagy kiegészítőjén, az új hősöket, ellenfeleket, harci mechanikákat és nagyobb partiméretet ígérő Legion IX-en. A csomag része még egy vadonatúj kampány is, amelyben a legendás kilencedik légió tribunusát irányítva tárjuk fel egy római kolónia maradványait és a tó úrnőjének titkait Avalon mesés királyságában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)