Hirdetés

Már mobilon is pörgethető az Elasto Mania Remastered, ráadásul teljesen ingyen

|

Nem csak a konzolos játékosok kapták meg a legendás magyar játékot.

Hirdetés

Ha az Elasto Mania címe hallatán értetlenül pislogtok, akkor ti nem abba a korosztályba tartoztok, aki rongyosra pörgette Rózsa Balázs játékát az iskolai számítástechnika órákon. Ezzel persze a világon semmi baj sincs, hiszen a Steam és a GOG.com után nem csak konzolokra (Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switchre) jelent meg a legendás Elasto Mania felújított változata, hanem most már bizony mobiltelefonokon is elérhetővé vált. 

Az öröm egyelőre nem lehet ugyan teljes, hiszen az iOS-et használó pajtások kimaradnak a retró mókából, Androidra viszont már bezsákolható az Elasto Mania Remastered a Play Store-on keresztül. A telefonos kiadás ráadásul ingyenesen beszerezhető!

Hirdetés

Az Elasto Mania ugyebár egy végtelenül egyszerű alapelv mellett működő 2D-s motoros játék: sosem szabad a dolgoknak odáig fajulnia, hogy sisakunk a földdel érintkezzen. Ennek tükrében kell irányítanunk főhősünket úgy, hogy egyszerre figyelünk a megfelelő sebességre, illetve az egyensúly megtartására is, miközben összeszedjük a pályán elszórt almákat, végül pedig a kis fehér virágot.

Ennyi az egész, de pontosan ezért szerettünk bele kölyökként azonnal az Elasto Maniába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)