Hirdetés

Most ingyen kipróbálhatod az egyik legjobban várt magyar játékot

|

Még meg sem jelent a játék, de már rávetheted magad a hazai fejlesztésű Chicken Police: Into the HIVE demójára.

Hirdetés

Bár a hazai játékipar lehetőségei nem vetekednek a régió jelentősebb erőközpontjaival, Lengyelországgal vagy Csehországgal, ez nem jelenti azt, hogy ne születnének említésre méltó alkotások, amelyek sikeréért szívesen drukkol az ember. Ilyen volt például a 2020-ban megjelent noir stílusú kalandjáték, a Chicken Police - Paint it RED!, amely fergeteges hangulatával, szellemes dialógusaival és szerethető karaktereivel számos rajongót szerzett magának.

A kedvező fogadtatáson felbuzdulva a The Wild Gentlemen komolyan belevágott a világépítésbe, és két spin-off (a Zipp's Café már megjelent, a Moses & Plato - Last Train to Clawville még készül) mellett gőzerővel dolgozik a Csirkekopók, vagyis Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken kalandjainak következő felvonásán Chicken Police: Into the HIVE! címmel.

Hirdetés

Megjelenési dátumot egyelőre még nem csatoltak a rovar-alvilágban játszódó alkotáshoz, de valószínűleg nem kell rá túl sokáig várnunk annak tükrében, hogy a csapat elérhetővé tette az ingyen kipróbálható demót. Ráadásul minderre a tervezettnél hamarabb került sor, mivel eredetileg a február 5-e és 12-e között zajló Steam Next Fest keretében zsűrizhették volna le az érdeklődők, hogy hozza-e az elődje színvonalát, netán túl is szárnyalja azt.

Szerencsére a korai kezdés nem jár együtt korai befejezéssel, vagyis 12-éig még biztosan elérhető marad a Chicken Police: Into the HIVE! demo a Steamen, amit az iménti linkre kattintva tölthettek le.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)