Hirdetés

A Batgirl forgatási fotói leleplezhették Michael Keaton új Batman-jelmezét

|

A film Leslie Grace főszereplésével készül az HBO Maxra.

Hirdetés

A jelenlegi álláspont szerint exkluzívan az HBO Max streamingszolgáltatásra készül a Batgirl film, aminek címszerepét ugyan Leslie Grace (In the Heights - New York peremén) kapta, de a rajongók akkor kezdtek el igazán érdeklődni a projekt iránt, amikor kiderült, hogy a The Flash után ebben is fel fog bukkanni Michael Keaton Batmanje.

Egyelőre nagyon rejtegetik, hogyan fog kinézni gyermekkorunk kedvenc Denevérembere a visszatérésekor, de a Batgirl forgatásán lőtt fotók árulkodhatnak róla. 

Hirdetés

A Batgirl stábja jelenleg a skóciai Glasgowban készül a forgatásra, ahol a járókelők különféle falfestményeket szúrhattak ki, a Batgirl Film News meg is osztotta a látványt velünk. Az egyik ilyen Michael Keaton hősét ábrázolja egy új, továbbfejlesztett jelmezben feszítve. A legszembetűnőbb változás a maszk, amely másképp keretezi a karakter arcát, valamint a mellkasán lévő Batman szimbólum, ami az eredetinél jobban beleolvad a páncélba. 

A The Singapore Time azonban olyan képeket is közölt, ami megmutatja ennek a falfestménynek a teljes változatát, amin feltűnik egy váratlan karakter is Robin személyében, akinek gúnyája hasonlít a képregényekben látottakhoz, de tippünk sincs, hogy ki alakíthatja a szárnysegédet. Fontos megemlíteni, hogy a fotók valódisága még nem megerősített, de nem tűnnek hamisnak. 

Alig várjuk, hogy hivatalos képeket is kapjunk Keaton Batmanjéről, de a The Flash egyik videójában valószínűleg előbb fogjuk látni őt, mint a Batgirl anyagaiban. A Batgirl valamikor 2022-ben érkezhet meg az HBO Maxre, Flash önálló filmjére pedig november elején számíthatunk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)