Hirdetés

A Castlevania: Nocturne új trailere a véres akcióról szól

|

Új korszak, új főhősök, de az elképesztő animáció marad a régi. Az új előzetes gyakorlatilag csak hátborzongató zene és majd' 3 percnyi mészárlás.

Hirdetés

A Netflix kiadta a Castlevania: Nocturne legújabb trailerét, ami az eddigieknél sokkal többet nem mesélt a sztoriról, viszont rengeteget mutatott az akcióból. Az egész sorozat arról híres, hogy a szörnyes horrort elképesztő animációs technikákkal meséli el, és ez láthatóan a Nocturne-ben sem változik.

A folytatás Richter Belmontot állítja a középpontba, aki Trevor és Sypha leszármazottja, és akinek egy kis csapat oldalán kell megmentenie a világot a "vámpír messiástól".

Hirdetés

A harcok egy részét bemutató trailer mellett egyébként a karakterekről és színészekről is kaptunk vaskos leírásokat. Haladjunk azonban szép sorban: először csöpögjék a vér.

A szereplők listája a következő:

  • Edward Bluemel alakítja Richter Belmontot, a fiatal hőst, aki nagy lelkesedéssel viszi tovább a vámpírvadászattal kapcsolatos családi hagyományokat.
  • Pixie Davies szólaltatja meg Máriát, a született vezetőt, aki az egyelőségért harcol az országában, és nem mellesleg egy tehetséges varázsló. Erejét a vámpírok elitjének eltakarítására használja.
  • Thuso Mbedu játssza Annette-t, aki erejét és elméjét használva megszökött egy Karib-tengeri, vámpírok őrizte rabszolgatáborból, és most mágiáját használva próbálja elodázni az apokaliptikus véget.
  • Sydney James Harcourt alakítja Edouardot, aki egy ígéretes operaénekesi pályát hagyott hátra, hogy segítse Annette-et útja során.
  • Nastassja Kinski játssza Terát, az ifjú vámpírvadászok és varázshasználók anyját és mesterét.
  • Zahn McClarnon kapta Olrox szerepét, aki évekkel a sztori indulása előtt megölte Richter anyját, és most azon vacillál, hogy össze tud-e fogni esküdt ellenségével a vámpíruralom elodázása kedvéért.
  • Franka Potente játssza Báthory Erzsébetet, aki a Nocturne főellensége lesz. A vámpír királynő az egész világot sötétségbe szeretné taszítani, így hőseink vele fognak megküzdeni a sorozat eseményei alatt.

A sztori tehát Báthory Erzsébet legendáit fogja felhasználni a karakter felépítéséhez, amiről magatok is olvashattok a Wikipédián. A sorozat egyébként szeptember 28-án érkezik majd a Netflixre, így túl sok időtök nincs felzárkózni, de nem is feltétlenül szükséges.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)