Hirdetés

A Daryl Dixonra fókuszáló sorozat különleges lesz a producer szerint

|

A The Walking Dead spin-off megáll majd a maga lábán.

Hirdetés

Azt hihették egyesek, hogy a The Walking Dead befejezésével az AMC elbúcsúzik ettől a zombiktól hemzsegő világtól, de szó sincs ilyesmiről, több mellékszálnak is megágyazott az anyasorozat. A Maggie-re és Neganra koncentráló Dead City már elrajtolt és meglehetősen sokan kíváncsiak voltak rá, 2024-ben egy Rickre és Michonne-ra fókuszáló produkció is érkezik, és ne feledkezzünk meg arról sem, amit rengetegen várnak a karakter kedveltsége miatt.

A Norman Reedus által megformált Daryl Dixon kalandjairól van szó, akit a saját spin-offjában Franciaországba kísérhetünk el, és nemrég már bele is kukkanthattunk a végeredménybe.

Hirdetés

Dixon elhagyja az Egyesült Államokat, hogy az óceánon átutazva Franciaországban kutasson egykori szövetségesei, Rick és Michonne után, viszont egy teljesen ismeretlen terepen kell boldogulnia, ahol emberi és élőhalott fenyegetések is egyaránt vannak bőséggel. Az Entertainment Weeklynek adott interjút Greg Nicotero rendező és producer, aki elárulta, hogy a sorozatnak nem az a célja, hogy az eddig látottakból nyújtson még többet, hanem hogy mát adjon a nézőknek: 

"Valószínűleg ez áll a legközelebb egy önálló műsorhoz az összes közül. A cél nemcsak az, hogy Darylt egzotikus és új helyszíneken lássuk, hanem hogy egy teljesen más világot fedezzünk fel. Határozottan nem arra fókuszálunk, hogy többet adjunk ugyanabból. A sorozatunk új karaktereket, új témákat mutat be, és egy izgalmas kiterjesztése a műfajnak, amely elégedettséggel tölti majd el azokat, akik szeretik ezt a fajta történetmesélést, és többre vágynak."

A The Walking Dead: Daryl Dixon hat epizódot tartalmazó első évadát idén ősztől láthatjuk majd, az viszont bizonytalan, hogy mi a helyzet Carol visszatérésével: eredetileg az volt a terv, hogy ő is csatlakozik Darylhez, azonban a Carolt alakító színésznő, Melissa McBride bejelentette, hogy kiszáll a franchise-ból - ennek ellenére a forgatáson mégis felbukkant, felvételek bizonyítják. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)