Hirdetés

A Disney ezekből az animációs filmekből is élőszereplős verziót készíthet

|

A Vaiana adaptációját újabb projektek követhetik a 100. évfordulóját ünneplő stúdiónál.

Hirdetés

A Disney rendületlenül folytatja az animációs klasszikusainak feldolgozását, a bevételszerzés mellett nyilván többek között amiatt is, hogy újabb generációkkal ismertethesse meg a legjobb figuráit, legkedveltebb történeteit. Olyan kultikus alkotások mutatkoztak be már be ilyen formában újra, mint A dzsungel könyve, A szépség és a szörnyeteg, a Hamupipőke, a Mulán, az Aladdin, Az oroszlánkirály, a Dumbó, valamint és nemrég A kis hableány, de számos másik adaptáció készül jelenleg is a szórakoztatóipari óriásnál.

Az elvileg Rachel Zegler főszereplésével érkező Hófehérke, a Simba apjára fókuszáló Mufasa: The Lion King, a Joe és Anthony Russo felügyeletével készülő Herkules, a különlegesnek ígérkező Lilo & Stitch, a Dwayne Johnsont visszahozó Vaiana, valamint a CGI-jal bőkezűen bánó Bambi produkciók például mind hivatalosak, de akadnak azért gyengébb lábakon álló pletykák is.

Hirdetés

A The DisInsider jelentése szerint a Disney-nél négy további élőszereplős remake is tervben van: a Jégvarázsból, A hercegnő és a békából, az Aranyhajból és a Tarzanból. A honlap úgy tudja, hogy a projektek még a fejlesztés korai szakaszában tartanak, ezért nem igazak azok a szóbeszédek, amelyek azt taglalják, hogy a vállalat kiket szemelt ki hozzájuk, ehhez még túl korai lenne. 

A portál munkatársa, Skyler Shuler azt is hozzátette, hogy pár hónapja egy az iparágban járatos barátjával ebédelt, aki elmondta, hogy beszélt valakivel a Disney-nél, ahol szóba került a 2001-es Atlantisz: Az elveszett birodalom is. Bár Shuler nem tudott meg semmi konkrétumot, az kiderült, hogy a Disney fejesei is tisztában vannak vele, mekkora rajongótábor alakult ki a mű körül, ami bizakodásra adhat okot. 

Mint minden pletyka, úgy ez is lehet teljesen kamu, de tekintve, hogy a Disney előbb-utóbb minden animációs filmjét adaptálni fogja élőszereplős formában, lehet azért némi alapja. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)