Hirdetés

A Disney+ ezekkel a premierekkel búcsúztatja áprilist

|

Bár az erre a hónapra tervezett tartalmak nagy részét már ellőtte a Disney, azért még akad egy-két érdekesség.

Hirdetés

Számos sorozattal és filmmel igyekezett április folyamán is megtartani a hazai előfizetőit a Disney+: a reflektorfényt egyértelműen A Mandalóri 3. évada élvezte, de ezen kívül is  volt mit nézni, hiszen a hónapot rögtön egy a calabriai maffiával foglalkozó széria nyitotta, majd a nagy népszerűségre szert tevő Will Trent folytatta a sort, de nem mehetünk el szó nélkül az Így jártam apátokkal 2. évada és Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteményének adaptációja (Apró gyönyörű dolgaink) mellett sem.

Április végére már csak egy film- és egy sorozatpremiere maradt ereje a streamingszolgáltatónak. 

Hirdetés

Először a Sam - Egy szász című produkció érkezik, amely Samuel "Sam" Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének valós történetét meséli el. Visszaemlékezik a kívülállóként töltött gyermekkorára, és bemutatja azt is, hogy édesapja szörnyű halála miképpen kíséri végig az életét. A férfi az NDK első fekete rendőréből médiaszereplővé, majd valami egészen mássá változik a német újraegyesítés utáni években. Április 26-án kerül fel mind a hét epizód egyszerre. 

Aztán április 28-tól láthatjuk majd a Disney+-on a legújabb Pán Péter adaptációt David Lowery (A zöld lovag, Elliott, a sárkány) rendezésében, amely felvállaltan szeretne tisztelegni az 1953-as Disney rajzfilm előtt, de azért eszközölt néhány változtatást is, így például nem mindenkit alakítanak fehér színészek és az elveszett fiúk között sem csak fiúk vannak már. Hook kapitányt Jude Law játssza el, Wendyt pedig Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson lánya, Ever Anderson kelti életre. 

Ti melyiket fogjátok megnézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)