Hirdetés

A Flash – A Villám bukása a Batman Beyond filmet is magával ránthatja

|

Az eredeti tervek szerint Michael Keaton kaphatott volna még egy esélyt Batman bőrébe bújva, de erre szinte már semmi esély.

Hirdetés

A The Flash film több szempontból is izgalmas projektnek ígérkezett, többek közt Michael Keaton vendégszereplése miatt is. Az 1989-es Batman visszatérhetett, hogy segítsen egyengetni Barry Allen sorsát, de a stúdiónak más tervei is voltak a karakterrel. Voltak tárgyalások egy potenciális Batman Beyond projektről, ami bizonyos szempontból egy Flash - A Villám folytatás lett volna, Keatonnal a főszerepben. Ennek viszont volt egy feltétele, amit nem sikerült megugrani.

Nem nehéz kitalálni, hogy a siker kulcsa a kassza csörgése, ahogy azt mostanra már biztosan mind tudjátok, ez bizony nem jött össze, és sajnos Kevin Smith hozta is a rossz hírt a Batman Beyond kapcsán. 

Hirdetés

Smith egyébként a Fatman Beyond nevű podcastban mesélt a helyzetről, és arról, hogy milyen fura körülmények között sikerült hozzájutnia az információihoz.

"A premieren ültem Michael Uslan [franchise producer] gyereke mellett, és rákérdeztem, hogy hol van az apukája. A srác azt válaszolta, hogy otthon, mert figyeli a számokat. Megkérdeztem miért, amire azt válaszolta, hogy ha a film olyan jól megy majd, mint a The Batman, akkor a következő Batman film a Batman Beyond lesz Michael Keatonnal."

Matt Reeves Batmanje 130 millióval nyitott, aminek a Flash még a felét sem hozta be. Nem nehéz kitalálni, hogy ennek fényében mi lehet majd a döntés.

Nem ez az első alkalom, hogy a Batman Beyond film szóba került. Egy évtizeddel ezelőtt a Warner Bros. még Clint Eastwooddal akarta bevállaltatni Bruce Wayne szerepét egy jövőben játszódó Batman filmhez, de a közelmúltban egy animációs filmet is a tervezőasztalra tettek. Úgy tűnik, ezek a projektek már a kukában végzik. James Gunn és csapata egyébként is egy új világot épít, miközben Matt Reeves csinálja a saját sorozatát a The Batman folytatásával. Gothamnek most van épp elég védelmezője.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)