Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - saját prémium figurát kap Mordály

|

Hamarosan a polcainkra is feltehetjük A galaxis őrzői szereplőgárdájának egyik legnépszerűbb tagját.

Hirdetés

Az első részhez hasonlóan A galaxis őrzői 2 is hatalmas sikert aratott a mozirajongók körében, szóval most jöhet is a számtalan menő merchandise, ahogy az lenni szokott. Persze már most is rengeteg jópofa dolgot lehet kapni, viszont a Sideshow Collectibles bejelentette, hogy hamarosan egy prémium minőségű figurát is a polcra tehetünk.

A cég korábban már csinált hasonló figurákat, amelyek Grootot és Gamorát ábrázolták, ezúttal viszont mindenki kedvenc mosómedvéjén, Mordályon van a sor. A megjelent képeken látszik, hogy a figura igen részletgazdag, szóval gyűjtőknek valóban ideális darab lehet.

A magassága kb. 25 centiméter, a súlya pedig nagyjából három és fél kilogramm, szóval abszolút nem spórolták ki az anyagot belőle, viszont ha szeretnétek ilyet, akkor gyorsan pörögjetek rá, mivel csak 1000 darab fog elkészülni. Érdemes megfontolni egyébként egy Groot figurát is, mert aki a két karaktert együtt vásárolja meg, az 50 dolláros kedvezményt kap a rendelésére.

Nektek hogy tetszik? Van hasonló gyűjtői darab a polcaitokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)