Hirdetés

A kanos játékmackó barátsága inkább átok, mint áldás a Ted sorozat új trailerében

|

Ted és a mozifilmekben Mark Wahlberg által játszott John Bennett középiskolás kalandjait nehéz lesz nevetés nélkül kibírni.

Hirdetés

A felnőtt nézőknek szánt animációs sorozatairól (Family Guy, American Dad! The Cleveland Show) elhíresült Seth MacFarlane-től nem áll távol az élőszereplős produkciók világa sem. Jó példa erre a két általa rendezett Ted mozifilm is, amelyekben ő szólaltatta meg a címszereplő játékmackót. Az első Ted 2012-ben hatalmast ment a mozikban, a több mint fél milliárd dollárt hozott, miközben körülbelül 65 millióból készült. A hasonló büdzséből forgatott, három évvel később bemutatott folytatás viszont már csak 215 millióig jutott, hiába tért vissza Mark Wahlberg is Ted elválaszthatatlan barátja, John Bennett szerepében.

Persze a lefelé tartó tendencia önmagában még nem jelenti azt, hogy ne lenne több potenciál a koncepcióban, erre jutott az NBCUniversal is, amely saját streamingszolgáltatása, a Peacock előfizetői számát tornázná fel egy 1993-ba helyezett előzménysorozattal. 

Hirdetés

Ez utóbbi nemes egyszerűséggel a Ted címet kapta, és az életre kelt játékmackó, valamint John Bennett fiatalkorára, azon belül is kettejük középiskolás kalandjaira fókuszál. A Max Burkholder által Johnnak a korabeli tiniket leginkább foglalkoztató problémákkal kell megküzdenie, például azzal, hogy még sosem tépett be, egyetlen barátnője sem volt, és minden jel szerint az utolsó szűz a suliban. Ted a maga módján sietne a fiú segítségére, de azt már a filmekből is jól tudjuk, hogy a próbálkozásaiban nincs sok köszönet.

A Ted első évada 2024. január 11-én rajtol el a Peacock streamingplatformon, nálunk a SkyShowtime katalógusában lesz majd elérhető egy most még nem ismert időpontban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)