Hirdetés

A magyarok azonnal a csúcsra repítették Netflixen a 2 év szünet után visszatérő sorozatot

|

Annyira persze nem is meglepő a dolog, hiszen a szexről van szó benne.

Hirdetés

A Szexoktatás 2 év szünet után egy negyedik és egyben utolsó évaddal tért vissza szeptember 21-én a Netflixre, láthatóan elég komoly rajongótáborral rendelkezik itthon, mert pár nap alatt az első helyre sikerült felküzdenie magát a hazai nézettségi toplistán.

A többek közt Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey és Connor Swindells nevével fémjelzett brit tiniszéria sikere feltehetően abban rejlik, hogy sikerrel tiszteleg a nyolcvanas években készült kamaszdramedyk előtt (ezt egyébként nem mi mondjuk, hanem maguk az alkotók tűzték ki célul a Tizenhat szál gyertya, vagy éppen az Amerikában elképesztő kultusszal bíró Nulladik óra hangulatának felélesztését, és úgy beszél a szexualitásról, annak szépségéről és sokszínűségéről, hogy nem csap át az Amerikai pite bugyutaságába, de nem kevésbé merész, mint az.

Hirdetés

Akárhogy is, hosszabb szünet után itt a negyedik, egyben a befejezést elhozó évad, ami láthatóan kiemelten érdekli a hazai Netflix-közönséget. Íme a jelenlegi lista:

  1. Szexoktatás
  2. Drága gyermek
  3. Lángoló test
  4. Csütörtöki özvegyek
  5. Egy pörgős nyár
  6. One Piece
  7. Vak szerelem
  8. Virgin River
  9. Kicsapva
  10. Ki az az Erin Carter?

Láthatóan mi nagyon rá vagyunk pörögve a romantikus, túlfűtött művekre, a Szexoktatás szerencsére az igényesebb, magasabb polcos sorozat, ha esetleg elkezdenétek, akkor ide kattintva bele lehet vágni (már ha van élő Netflix előfizetés). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)