Hirdetés

A Marvel Comics bejelentette az eddigi legnagyobb X-Men képregényt

|

A Planet-Size X-Men még a legendás 1975-ös Giant-Size X-Menen is túl fog tenni.

Hirdetés

Az elmúlt időszak eléggé mozgalmas volt a Marvel képregényeiben az X-Men (és gyakorlatilag minden mutáns) számára. Jonathan Hickman író teljesen átgyúrta az eddig megszokott "X-Men formulát", és a Krakoa nevezetű élő szigeten gyűjtötte össze a képregényes univerzum összes mutánsát (jókat és gonoszokat egyaránt), akik mostantól fogva egyetlen egységes nemzetet alkotnak, és kiállnak egymásért. 

A nagy sztori hamarosan a Hellfire Gala nevezetű eseményben folytatódik, illetve jön egy új X-Men csapat is (egyszerre jó pár különálló formáció tevékenykedik a füzetekben), melyet Küklopsz és Jean Grey vezet, a banda egyik tagját pedig most először demokratikus úton választják meg, a képregényolvasók szavazhatnak arról, hogy ki kerüljön be. De most kanyarodjunk vissza a Hellfire Gala startjához. 

Hirdetés

Az új képregényes eseményt ugyanis a Planet-Size X-Men one-shot füzet fogja elindítani, ami egy rendhagyó kiadvány lesz. Leginkább az 1975-ben kiadott Giant-Size X-Menre hasonlít (abban a kiadványban debütált a második X-Men csapat, melynek tagja volt például Rozsomák, Vihar és Árnyék is), méreteiben viszont még azt az oversize képregényt is felülmúlja, kétszer akkor lesz, mint egy normál füzet. Két közkedvelt alkotó, Gerry Duggan és Pepe Larraz felel majd érte, a borítóját pedig már most meg tudjuk nektek mutatni:

A Planet-Size X-Men június elsején jelenik meg az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)