Hirdetés

A Marvel már meg is találta Jonathan Majors utódját?

|

Egy új jelentés szerint tapasztalt színész válthatja az elítélése után kirúgott Majorst.

Hirdetés

A Marvelnek hatalmas tervei voltak Kanggal, a hódítóval, akinek egyik variánsát a Loki sorozat 1. évada vezette fel, aztán A Hangya és a Darázs: Kvantumánia már igyekezett megmutatni, hogy mekkora fenyegetést is jelent a karakter, illetve annak változatai. Már csak azért is, mert a Jonathan Majors által alakított gonosz lett volna a következő két Bosszúállók film, A Kang-dinasztia és a Titkos háború fő konfliktusforrása - a múlt idő azonban nem véletlen, a színész ugyanis nagy bajba került.

Tavaly márciusban jött a hír, hogy letartóztatták Majorst többek között családon belüli erőszak vádjával, aminek hatására több projektből is kirakták, de a Marvel Studios akkor még kitartott mellette, legalábbis addig, amíg nem tisztázódik, hogy pontosan mi is történt. 

Hirdetés

December 18-án aztán a manhattani bíróság hattagú esküdtszéke bűnösnek mondta ki Jonathan Majorst, és bár ítéletet csak február 6-án hoznak majd az ügyben (a színész akár egy évre is rács mögé kerülhet), a Marvel nem várt tovább, azonnali hatállyal megvált tőle. A stúdió egyelőre nem adott ki közleményt arról, hogy mik a további tervei Kanggal, viszont egy új jelentés utalt rá. 

Az egyik ismertebb iparági szivárogtató, Daniel Richtman értesülései szerint a Marvel Colman Domingót szemelte ki Majors utódjaként. Az 54 éves amerikai színész olyan filmekben bukkant fel eddigi pályafutása során, mint a Lincoln, A komornyik, a Selma, az Egy nemzet születése, a Ha a Beale utca mesélni tudna és a Ma Rainey: A blues nagyasszonya (ráadásul a Transformers: A fenevadak korában ő szólaltatta meg Unicront), míg sorozatok tekintetében láthattátok őt többek között A sebészben, az Eufóriában és a Fear The Walking Deadben is, utóbbiban Victor Strandként. 

A Fear the Walking Dead nemrég fejeződött be, így Domingónak lenne ideje egy hosszútávú szerepre, ráadásul egy tapasztalt színészről van szó (nyert Primetime Emmyt, és jelölték Golden Globe-ra, valamint Tony-díjra is), aki moziban, képernyőn és színházban egyaránt bizonyította már a tehetségét, szóval nem járna vele rosszul a Marvel Studios. Természetesen ezt még ne vegyétek biztosra, csak pletyka, de gondolatébresztőnek megteszi. Ti örülnétek Domingónak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)