Hirdetés

A Marvel több tévésorozatot is elhalaszt, átrendezi az ötödik fázist

|

Az írók és színészek sztrájkra továbbra is töretlenül tart, ami azt jelenti, hogy hamarosan már a Marvel sem tudja követni a jó előre betervezett menetrendjét.

Hirdetés

Már hónapok óta tart a Writer's Guild of Amerika, vagyis az amerikai forgatókönyvírók szakszervezetének sztrájkja, amely a jobb munkakörülmények és bérezés mellett a mesterséges intelligencia alkalmazása ellen igyekszik fellépni.

A nagyobb stúdiók megpróbálták kivárni, amíg elfogy a sztrájk lendülete, de a kivéreztető taktika végül csak olajnak bizonyult a tűzre és nem sokkal később a SAG-AFTRA, vagyis az amerikai színészeket tömöríti szervezet is csatlakozott a mozgalomhoz, ami azt jelenti, hogy az általában nyüzsgő hollywoodi szórakoztatóiparban gyakorlatilag megállt az élet.

A sztrájk következtében már több stúdió is bejelentette, hogy el kell halasztania az idénre tervezett filmeket és sorozatokat, mostanra pedig már a Marvel is belátta, hogy nem fog menni az eddigi ütemterv, ugyanis kiderült, hogy a stúdió hamarosan több sorozat tervezett premier dátumát is átrendezte.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint az Echo, az Agatha: Darkhold Diaries és az X-Men '97 is átcsúsznak jövőre, míg az eredetileg is jövőre tervezett Daredevil: Born Again, Ironheart és Wonder Man adaptációk egyelőre ismeretlen időre a kamrapolcra kerültek, nem tudni, mikor kaphatnak egyáltalán premierdátumot. Az egyetlen sorozat, ami többé kevésbé megmenekült az a What If...? második évada, ami még az idei ünnepi időszakban elérhetővé válik majd.

Korábban a Sony is már bejelentett egy hasonló átszervezést, valamint a Dűne film második része sem jelenhet meg már idén, úgyhogy nagyon valószínű, hogy innentől kezdve már csak folytatódni fog a sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)