Hirdetés

A Marvelnek van egy ötlete, hogy mire költsd a felesleges 10 milliárd forintod

|

Valódi ékkövek díszítik a Marvel most leleplezett Végtelen Kesztyűjét.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzuma telis-tele van ikonikus tárgyakkal, Amerika Kapitány pajzsától Thor kalapácsán át Tony Stark Arc-reaktoráig, mind közül a leggiccsesebb és leghatalmasabb viszont egyértelműen Thanos kesztyűje, amely a Végtelen Kövek révén teszi mindenhatóvá a viselőjét, már ha az meg tud birkózni vele.

Aki titáni ambíciókat dédelget, már néhány tízezer forintért beszerezhet egy replikát, vagy akár magának is elkészítheti a nem mindennapi viseletet, a Marvel azonban most egy egészen különleges gyűjtői darabbal állt elő, amihez nem árt többször is nyerni a lottón.

Hirdetés

A San Diegó-i Comic Conon leleplezett, teljesen filmhű Végtelen Kesztyűben ugyanis valódi ékkövek reprezentálják a kozmikus hatalommal bíró kavicsokat: az Idő-kő smaragd, a Tér-kő zafír, a Valóság-kő rubin, az Erő-kő ametiszt, a Lélek-kő spessartin, az Elme-kő pedig sárga gyémánt. A hat kő együttesen több mint 150 karátos, és az East Continental Gems szállította őket.

Mindezért potom 25 millió dollárt, vagyis a jelenlegi, csodálatos forintárfolyammal számolva 9,72 milliárd forintot kell fizetni, így ez a csecsebecse a Marvel eddigi egyik legértékesebb gyűjtői tárgya.

"A rajongók és gyűjtők nagyon fontos vásárlói csoportot jelentenek a Marvel számára, mivel ők valóban a Marvel-életstílust élik a mindennapokban, és mindig új és egyedi módon próbálnak kapcsolatot teremteni a márkával. Úgy érezzük, hogy ez az autentikus drágakő-kollekció nemcsak menő és váratlan, de ki is tágítja a Marvel brand határait."

- nyilatkozta Paul Gitter, a Marvel fogyasztói termékekért felelős divíziójának alelnöke. A kesztyűvel azonban még nincs vége az East Continental Gems és a Marvel együttműködésének, szeptemberben ugyanis egy limitált szériás Valóság-követ is piacra dobnak, természetesen szintén a pénzben úszó rajongókat célozva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)