Hirdetés

A Mission: Impossible 8-at mégsem a 7-tel együtt forgatják

|

A Mission: Impossible sorozat nyolcadik felvonásának munkálatait el kellett csúsztatni, de ennek most semmi köze a COVID-19 járványhoz.

Hirdetés

Amikor 2019-ben komolyabban beindultak a Mission: Impossible 7 munkálatai még egy békésebb világban éltünk, ahol Hollywood ki tudta számítani, hogy hogyan fog működni a beosztása. Mostanra sokat változott a helyzet, de akkor az volt a terv, hogy rögtön a Mission: Impossible 7 után beindulnak majd a 8. rész forgatási munkái. Persze akkor még az M:I7 premierdátumát is idén nyár tervezték.

Ahogy a 7. rész forgatása a végéhez közeledik, úgy a tervek is átíródnak. A Deadline jelentése szerint mégsem tudják azonnal elindítani a Mission: Impossible 8 munkálatait, mivel Top Gun film hamarosan mozikba kerül majd, és annak premierje megkavar mindent.

Hirdetés

A július 2-án esedékes bemutató miatt Tom Cruise-nak rengeteg promóciós kötelessége lesz, így nem tud jelen lenni az M:I 8 forgatásaihoz.

A Mission: Impossible 7 befejezésével legalább már valószínűleg nem lesznek problémák, így az 2021. november 19-én várhatóan már a mozikba kerülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)