Hirdetés

A Netflix egy kisebb vagyont költött rá, mégsem lesz He-Man film

|

Az élőszereplős Masters of the Universe projektből már kijött volna egy-két indie alkotás is.

Hirdetés

Utoljára 1987-ben láthattunk He-Mant élőszereplős filmben, akkor Dolph Lundgren volt a címszereplő, de azóta meglehetősen hektikus a Mattel bábujának filmre vitele. A Sony Pictures például nagyon régóta szeretett volna egy újabb élőszereplős feldolgozást, már 2007-ben arról érkezett pletyka, hogy bármikor indulhat a forgatás, aztán teltek az évek, és a produkció számos forgatókönyvírót és rendezőt "elfogyasztott". Még 2019-ben is úgy volt, hogy megvalósulhat a Masters of the Universe film a Sony felügyelete alatt, aztán a főszerepre kiszemelt Noah Centineo is lelépett a fedélzetről a Black Adam miatt, végül pedig 2022-ben a Netflix vette át a projektet.

Az a Netflix, amely már rendelkezett több Masters of the Universe animációs sorozattal is, szóval az előfizetői számára nem volt ismeretlen az IP. A rajongók öröme nem tartott sokáig.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy már tavaly forgatják az élőszereplős filmet Új-Mexikóban, a főszerepben Kyle Allennel (West Side Story, The Map of Tiny Perfect Things), a rendezői székekben a Nee fivérekkel, akik a David Challahammel, a Shang-Chi forgatókönyvírójával közös szkriptből dolgozhatnak, aztán mégsem sikerült elkezdeni, és a Netflix már nem is kér belőle. A Variety jelentése alapján állítólag a vállalat már több mint 30 millió dollárt költött a reboot fejlesztésére, többet viszont nem fog, mivel a lap értesülései szerint költségvetési problémák miatt lemondott róla.

A Mattel a hírek szerint máris új otthont keres a filmnek, amely egyértelműen fontos brand a cég számára, hiszen a vezérigazgató, Ynon Kreiz nemrég a Marvelhez és a DC-hez hasonlította. A kérdés már csak az, hogy miután a Warner Bros., a Sony Pictures és a Netflix is befürdött vele, melyik stúdió fogja bevállalni azt, hogy megint rákölt egy nagy rakás pénzt, és kísérletezik vele, hátha bejön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)