Hirdetés

A Netflixet is lenyomta a Reacher 2. évada, csak egy film tudta beelőzni

|

A mérések szerint van miért örülnie az Amazonnak a Reacher kapcsán.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy nagyon sokan kíváncsiak lesznek a Reacher második szezonjára, hiszen az első évad is hatalmas népszerűségnek örvendett a Prime Video platformon. Nos, a folytatás miatt is joggal dagad majd az Amazon illetékeseinek a melle, ugyanis a Reacher második etapjának első három része lett a Prime Video legnagyobb dobása egész 2023-ban.

És bizony ugyanerre erősítenek rá a Nielsen mérései is, melyeket a december 11. és 17. közötti héten végeztek el. Itt ugyanis kiderült, hogy egyetlen streaminges sorozat sem tudta megközelíteni a Reacher számait.

Különösen annak tükrében megsüvegelendő teljesítmény a Reacher által produkált 1,69 milliárd streamelt perc, hogy a második évad első három része december 15-én érkezett meg, vagyis mindösszesen 2 nap állt már a rendelkezésére a héten arra, hogy bevonzza a nézőket.

Hirdetés

Ezzel gyakorlatilag lenyomta az összes többi friss sorozatot, a nagy rivális Netflix minden próbálkozását, egyedül filmes fronton tudott riválisára találni: a netflixes Távol a világtól című apokaliptikus thriller - erről a Puliwood kritikáját itt olvashatjátok -  összesen 1,95 milliárd streamelt percet hozott össze, ezzel megelőzte a Reacher háromrészes évadnyitóját.

Íme a teljes lista:

Ti melyiket láttátok ezek közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)