Hirdetés

A Pókember filmek Mary Jane-je szívesen vállalna még szuperhősös filmeket, mivel azok jól fizetnek

|

Kirsten Dunst frissítően őszinte nyilatkozatával hirtelen nem is tudunk mit kezdeni.

Hirdetés

Tobey Maguire és Sam Raimi párosa olyan Pókember trilógiát rakott le az asztalra a 2000-es évek elején, hogy azt máig nem felejtettük el. A filmekhez sokat tett hozzá Kirsten Dunst is, aki Mary Jane-t alakította, de egy ideje már nem vett részt szuperhősös projektekben, még annak ellenére sem, hogy Maguire-t a közelmúltban sikerült visszacsábítani a pókjelmezbe.

A vendégszereplés elmaradása persze nem a színésznőn múlt. Dunst a Civil War című film kapcsán most a Marie Claire-nél járt, ahol egy interjúban beszélt karrierjéről. Amikor felmerült a szuperhősös projektek kérdése, akkor a geek világ Mary Jane-je tiszta és világos választ adott.

Hirdetés

"Vállalnám, igen. Rengeteget fizetnek érte, és van két gyerekem meg egy édesanyám, akit én támogatok."

Sajnos úgy tűnik, hogy a színésznő kimarad Marvel multiverzumos kavarásából. Az elmúlt években csak kisebb filmekben szerepelt; az egyik ilyen projektjéért, a 2021-es A kutya karmai köztért még Oscar jelölést is kapott.

Egyértelmű, hogy ő ezeket a filmeket élvezi inkább, de kevés színész fordulna el Kevin Feige-tól, ha megjelenne az ajtajukban egy ajánlattal. Kirsten Dunst hozzáállása teljesen érthető, még ha kicsit megmosolyogtató is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)