Hirdetés

A She-Hulk főszereplője elárulta, hogy lesz-e 2. évad

|

Tatiana Maslany egy twitches játékshowban beszélt őszintén a folytatás lehetőségéről.

Hirdetés

A Marvel első sitcomját vagy imádták vagy utálták azok, akik látták, de a legtöbben bizalmat sem szavaztak neki, hiába volt hű az alapanyaghoz - persze ez utóbbi önmagában még semmire sem garancia. A She-Hulk, avagy magyarul Amazon: Ügyéd sorozat a Marvel Studios egyik legmegosztóbb tartalma lett, amely több szériával együtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az MCU-t eddig követő nézők a kiégés/túladagolás tüneteit mutassák, és ne kérjenek többet belőle. 

Nem véletlen tehát, hogy a Marvelek bukása és az MCU-s projektek átütemezése után sokan elhitték, amikor tavaly decemberben olyan hírek keringtek az interneten, hogy a Disney kaszálta a She-Hulk második évadát, noha a pletykákon kívül erre semmilyen hivatalos információ nem utalt. 

A She-Hulkot/Jennifer Walterst megformáló Tatiana Maslany szavai viszont erősen erre utalnak.

Hirdetés

A színésznő nemrég felbukkant NerdIncorrect twitches játékshowjában, a Codenames Live-ban, ahol a műsorvezető megérdeklődte tőle, hogy reménykedhetünk-e még a sorozat 2. évadában, amire olyan válasz érkezett, ami egyeseknek öröm, másoknak szomorúság: 

"Nem hiszem. Szerintem elszúrtuk a költségvetésünket, és a Disney azt mondta, hogy »nem, kösz!«."

Maslany nyilatkozata nem ér fel egy hivatalos megerősítéssel, de elég őszintének tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. A folytatásról a Marvel és a Disney azóta sem beszélt, ugyanakkor Jessica Gao vezető író elmondta korábban, hogy neki lennének ötletei a további évadokhoz. A színésznő viszont megemlítette a legfőbb okot, amiért valószínűleg nem rendelik be a második szezont: a büdzsé.

A főszereplő egy két lábon járó speciális effekt, Hulkról nem is beszélve, ami a Variety jelentése szerint epizódonként akár 25 millió dollárjába is fájhatott a Disney-nek, a teljes költségvetés pedig felért egy blockbusterével, ami igazán magas ár egy olyan sorozatért, ami nem sok vizet zavart. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)