Hirdetés

A Squid Game: The Challenge egyik versenyzője szerint a Netflix azt szerette volna, ha szexelnek a résztvevők

|

A valóságshow megjelenése után egyre kellemetlenebb sztorik bugyognak a felszínre.

Hirdetés

Hiába jöttek a hírek a forgatás során, miszerint a Squid Game: The Challenge résztvevői embertelen körülmények között versengtek, a nép imádta a vetélkedőt. A valóságshowt tízezrek nézték otthonaik kényelméből, aminek köszönhetően azonnal be is futott a hirdetés a második szezonra.

Rengetegen jelentkeznek a vetélkedőre, de miközben a tömegek a jelentkezéssel vannak elfoglalva, addig a korábbi versenyzők szépen, folyamatosan kitálalnak a részletekről. Ezúttal Trey Plutnicki (301-es játékos) és Roland Hannigan (418-as játékos) meséltek történeteikről, akik érezhetően nem patetikus pillanatokat éltek át az extrém verseny során. 

Trey szerint a szervezők kifejezetten azt akarták, hogy a versenyzők lefeküdjenek egymással, és igyekeztek világossá tenni, hogy senkit nem fognak megállítani, ha románc alakulna ki, noha egyébként senkit nem is teszteltek a felvételek előtt nemi betségek kapcsán.

Hirdetés

Roland hozzátette a sztorihoz, hogy a fürdő tele volt óvszerrel, amik aztán el is fogytak, de nem azért, amire gondolnánk:

"Az óvszereket nem szexre használták, bár volt pár forróbb helyzet. Nem, az óvszert ajakbalzsamnak használták, és nem a kellemes módon. A piros lámpa/zöld lámpa után annyira ki volt száradva a szája mindenkinek, hogy az elképesztő."

A hideg, száraz idő miatt a játékosok szája kirepedezett, és mivel nem kaptak ajakbalzsamot, ezért úgy próbálták megoldani a dolgot ahogy lehetett. Roland az egyike volt azoknak, akik nem voltak hajlandóak az óvszeres trükköt használni.

"Kamerák vannak mindenhol. Nem fogom az ujjamat egy óvszerbe dugni, aztán az ajkamat kenegetni vele. Nem mutatták meg, amikor valaki ezt csinálta, de nem akartam kockáztatni, és egy ilyen felvételt a kezükbe adni."

Hogy mindebből mennyi igaz, azt nyilván kívülről igen nehéz megtippelni, de az biztos, hogy a legtöbb reality forgatása sokkal sötétebb összképet mutat, ha megkérdezzük a szereplőket, mint amit kifele látunk, láthatunk az egészből.

@roland.shenannigans Search “Roland Hannigan” on youtube to watch the full podcast! #squidgame #squidgamethechallenge #squidgame418 #squidgame301 #418 #301 ♬ original sound - Roland Hannigan

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)