Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora végső összecsapását erőszellemekkel dobták fel

|

A rajongók kitettek magukért, piszok jól néz ki így a Star Wars: Skywalker kora fináléja.

Hirdetés

Gondolom több mint fél évvel a bemutató után már nem számít túlzottan nagy spoilernek az, hogy a Star Wars: Skywalker kora mozi végén Rey és Palpatine megküzd egymással, a főhősnőnek pedig a korábbi filmek (és sorozatok) immár halott jedi lovagjai segítenek. A filmben csak az ő hangjukat halljuk, de most pár tehetséges rajongó megoldotta, hogy erőszellemként tényleg ott legyenek ebben a jelenetben.

Hirdetés

Yoda, Obi-Wan Kenob, Anakin Skywalker, de még Luke is megjelenik erőszellemként Rey mögött a harc során, legalábbis a "jon h" nevezetű youtuber által megálmodott rajongói változatokban. Az anyagból két különálló verzió is készült, ezeket megtaláljátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)