Hirdetés

A Star Wars-trilógia óta alig kap munkát Daisy Ridley

|

A 30 éves színésznő karrierjét alaposan megakasztotta a Star Warsban betöltött szerepe.

Hirdetés

A Daisy Ridley által alakított Rey karaktere 2015-ben mutatkozott be a mozivásznon a Star Wars: Az ébredő Erőben, és ugyan a film vegyes fogadtatásban részesült, anyagilag egyértelműen egy sikeres trilógia nyitánya volt. Egy ekkora szerep nem csoda, ha egybeolvad a megformáló színész nevével, ami akár pozitívum is lehet, az angol színésznő azonban most arról mesélt, hogy milyen nehézséggel küzd, mióta véget ért az az időszak.

Ridley az Entertainment Weeklynek mesélt arról, mi történt vele azután, hogy lezárult a legutóbbi Star Wars trilógia.

Hirdetés

Miután 2019-ben debütált az utolsó felvonás, a Star Wars: Skywalker kora, a színésznő arra számított, hogy elárasztják majd az álláslehetőségek, ez azonban nem így történt:

"Furcsa módon semmilyen lehetőséget nem kaptam. Arra gondoltam: »nemár, senki nem akar alkalmazni engem?«. Igazából rengeteg projekt meghallgatására mentem el, de végül semmilyen szerepet nem kaptam meg."

Végül Ridleynek a videojátékok jelentették a visszatérést, a The Dawn of Artban narrátorként hallhattuk őt, később pedig a Twelve Minutes egyik főszereplőjének kölcsönözte a hangját. Utóbbi 2021-ben jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X|S-re, és Nintendo Switchre, nemrégiben pedig Netflix játékkínálatába is bekerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)