Hirdetés

A Suicide Squad anime új trailere fékevesztett kalandot ígér

|

A kedvenc DC gonoszaid egy új világból próbálják megóvni az emberiséget, miközben olyan jól néznek ki, mint még soha.

Hirdetés

A Suicide Squad: ISEKAI a Warner Bros. Japan ambiciózus projektje. A készítők fogják a DC univerzum legismertebb bűnözőit, és átdobják őket egy másik világba, ahol a Suicide Squad csapat tagjaiként meg kell óvniuk a világukat a túloldalról érkező fenyegetésektől.

A sztori kicsit kusza, és az egész egy animált káosz, de ettől lesz lenyűgöző a koncepció. A stáb szétszedi a DC képregények elemeit, és megnézik, hogy mi működhet azokból egy teljesen új környezetben.

A projekt rendezéséért Eri Osada (a The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat széria animációs vezetője) felel, aki Wit Studio közreműködésével fogja átküldeni a szupergonoszokat a varázslatos mesevilágba.

Hirdetés

A projekt egy animesorozat lesz, ami valamikor 2024-ben fog elindulni, bár a pontos premierdátuma még ismeretlen. Egyelőre csak rövid trailerek vannak, melyekből kaptunk egy újabbat december elsején.

Harley Quinn, King Shark, Joker, Peacemaker és Deadshot már biztosan benne lesznek a buliban, de több, a Suicide Squadhoz kapcsolódó karakterre is számítunk. Ez tűnik a legszórakoztatóbb projektnek, amit a Warner bevállalt az elmúlt néhány évben, így izgatottan várjuk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)