Hirdetés

A Szellemirtók - A borzongás birodalma előzetesében mindenki felbukkan, aki számít

|

Már két hónap sincs hátra a következő Szellemirtók film premierjéig, érkezett hát egy új előzetes.

Hirdetés

A 2021-es Szellemirtók - Az örökség elérte, hogy megbocsássunk minden ballépést a franchise-t formálóknak, és újra izgatottak legyünk egy folytatás miatt. Sikere láttán nem volt kérdés, legyen-e még egy felvonás, ahogy az sem, hogy azt Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts és Ernie Hudson segítségével kell összehozni. 

A 70-es éveikben járó szellemirtók mellett természetesen a szakma újabb művelői is felbukkannak: ahogy az alábbi trailerben is látható, Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace és Carrie Coon is segítenek, hogy a New Yorkba fagyot hozó démon és csatlósai mihamarabb eltűnjenek a színről.

Hirdetés

A rendezés feladatát Gil Kenan vállalta el, aki az Örökséget Jason Reintmannal együtt írta. Egyelőre jónak tűnik, kíváncsian várjuk a végeredményt.

 

A Szellemirtók - A borzongás birodalma március 28-ától lesz látható a magyar mozikban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)