Hirdetés

A The Adam Project frissen kiadott jelenetében Ryan Reynolds nem akárkivel találkozik

|

Gyakorlatilag ugyanazt a karaktert láthatjuk a kedvcsinálóban, de csak az egyiket alakítja Reynolds.

Hirdetés

Idén is elég izgalmas ígérkező filmkínálattal igyekszik majd a Netflix a képernyők elég szegezni minket, és korábban már meg is ismerhettük, mi mindenre van kilátás.

Az egyik újdonság a tavasszal érkező The Adam Project lesz, amiben Ryan Reynolds karaktere egy időutazó férfit alakít, aki még fiatalabb másával is találkozni fog. Rajta kívül szerephez jutott még az alkotásban Mark Ruffalo és Jennifer Garner is, azonban a friss kedvcsinálóban nem ők kerültek a reflektorfénybe.

Hirdetés

Már a jövő hónapban esedékes premier előtt megnézhetünk egy jelenetet a filmből, amiben feltűnik a főszereplő Adam Reedet alakító Reynolds, illetve a karakter jóval fiatalabb mását eljátszó Walker Scobell is. Habár a film koncepciója nem túlságosan egyedi, de valószínűleg jó pár vicces pillanatot eredményez majd a két színész interakciója, tekintettel arra, hogy tulajdonképpen ugyanazt a szerepet játszák el.

A két Adam találkozását közel 4 percben bemutató anyagot alább ti is megleshetitek.

A The Adam Project március 11-én érkezik meg a Netflix kínálatába. Ti fogtok adni neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)