Hirdetés

A Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2 is új hazai premierdátumot kapott

|

A UIP Duna Film hivatalos közleményéből végre kiderült, hogy egészen pontosan mikor is érkezik meg ez a két film a magyar mozikba.

Hirdetés

Annyi mozifilm premierjét halasztották el a napokban az Egyesült Államokban ismét teljes erővel tomboló koronavírusjárvány miatt, hogy külön cikket is szenteltünk a témának. Többek között a Top Gun: Maverick premierdátuma is csúszott, egészen pontosan 2020. december 25-ről 2021. július 2-ra, illetve Hang nélkül 2-t is eltolták idén szeptemberről 2021. április 23-ra. Ezek viszont csak az amerikai bemutatók dátumai, a magyar premierekre mostanáig várni kellett.

Hirdetés

A UIP Duna Film viszont nemrég felfedte a hivatalos magyarországi megjelenési dátumokat, amelyek a következők:

  • Hang nélkül 2. - 2021. április 22.
  • Top Gun: Maverick - 2021. július 8.

A gyakorlatban tehát ez azt jelenti, hogy az új Top Gunt egy nap híján egy héttel az amerikai premier után nézhetjük meg, míg a Hang nélkül folytatását már egy nappal a kinti bemutató előtt láthatjuk. 

Véssétek fel az új dátumokat a naptáratokba, azt pedig csak remélni tudjuk, hogy újabb halasztásokról már nem kell beszámolnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)