Hirdetés

A Twitch egy új funkcióval segíti a kisebb streamerek előretörését

|

A Twitch Boostnak köszönhetően a videósok közössége a főoldalra is feljuttathatja őket, és segítheti ezzel a csatornájuk megtalálását.

Hirdetés

Az kétségtelen, hogy a Twitch jelenleg a világ legnagyobb streaming platformja a maga 2,2 millió streamerével és 15 millió napi nézőjével. A gond az, hogy a tartalomgyártók tengerében elsüllyednek a kisebbek: a platform legnagyobb problémája a felfedezhetőséggel kapcsolatos. Hacsak nem tudja valaki valami trükkel feljebb tolni a nézőszámot, akkor jó eséllyel 3-4 nézővel fog lubickolni a kiscsatornák mocsarában.

Hirdetés

A Twitch legújabb funkciója erre szeretne megoldást kínálni. Ha a nézők összefognak, csatornapontok elköltésével bejuttathatják a videóst az ajánlott csatornák közé. Azt, hogy mennyi pont szükséges ehhez, a Twitch állapítja meg az adott csatorna közösségének mérete alapján.

A funkció nagyon sokat segíthet a kezdőknek, már csak azért is, mert a csatornapontok nem kerülnek pénzbe. Ez egy olyan valuta, amit a nézők a csatornán töltött idejükkel gyűjtenek, tehát nekik semmibe sem kerül majd, hogy megtolják kicsit a streamer népszerűségének növekedési esélyeit.

A Twitch mindezek mellett teljes kontrollt ad a streamerek kezébe. Aki szeretné, az kikapcsolhatja ezt a lehetőséget a csatornáján, de még ha meg is tartja, akkor is rövidre zárhatja az időt, amit a főoldalon töltene. Boostolni egyébként sem lehet majd megállás nélkül, mivel az opció havonta egyszer vagy ennél kevesebbszer fog felbukkanni.

Mindennel együtt ez egy nagyon jó lehetőségnek tűnik arra, hogy a kisebb, de kitartó streamerek is felemelkedhessenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)