Hirdetés

Hány híres énekes fér el egy torokban?

|

Megszakítjuk játékhíreinket, mert muszáj egy kis zenei kalandozásra hívnunk titeket. GameStar Zenebutik is lehetne, de nem biztos, hogy Juhász Előd engedné.

Hirdetés

A feldolgozás műfaja a YouTube érában már szinte hétköznapi mutatvány, milliószámra érkeznek a tehetséges otthoni művészek. Persze rendszerint akadnak olyan tehetségek, akik mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Elég például a Bioshock Infinite-hez is hasonló dalokat készítő Scott Bradlee Postmodern Jukebox nevű projektjére gondolni.

Anthony Valbiro, a Ten Second Songs nevű cég és YouTube-csatorna tulajdonosa emel egyet a téten, és az általa kiválasztott dalokat húsz különböző művész hangján és stílusában adja elő. Ezzel számszerűen túltesz a tizenhat játékzenén, de azért a negyvenhárom rajzfilm-főcímdal alatt marad.

 

A Linkin Park klasszikusa, az In The End került a boncasztalra, és meg kell mondjam, például az Eminem, Bob Marley, vagy Johnny Cash stílusát mímelő részeknél nem nehéz hangosan röhögni.

Erről jutott eszembe a lényegesen ismertebb énekes, a Maroon 5 frontembere, Adam Levine improvizatív játéka az egyik amerikai talk showban. A házigazda Jimmy Fallon és az énekes felváltva pörgetnek egy zenei szerencsekeréken, ami egy előadót és egy ismert dalt (pl. a Head, Shoulders, Knees and Toes kezdetű gyerekdal) adott ki, és ezt a kettőt kellett kombinálnia Adamnek és Jimmynek (akinek nyilván könnyebb feladatokat hozott ki a játék).

Ez sem volt semmi, nem? Hol van ilyenkor BZ? Vele is kell csinálnunk egy ilyen videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)