Hirdetés

Akció épp van a Mr. és Mrs. Smith sorozat trailerében, de sok minden változott

|

Ezúttal nem Brad Pitt és Angelina Jolie mentik meg a világot és a házasságukat.

Hirdetés

Megoszlanak arról a vélemények, hogy mennyire kell filmeket sorozatként rebootolni, de a legtöbbször a nézettség úgyis eldönti a dolgot (amiképpen azt láthattuk a True Lies - Két tűz között széria esetében, amit egyetlen évad után kaszáltak). Ezúttal Brad Pitt és Angelina Jolie 2005-ös akciófilmjét, a Mr. és Mrs. Smith-t vették elő, noha nem ugyanazt a történetet mesélik el.

Ezúttal nem egy olyan pár áll a középpontban, akik egymás háta mögött dolgoznak, hanem két idegent ismerhetünk meg, akik ugyanannál az árnyékügynökségnél dolgoznak. Küldetésük és új személyazonosságuk miatt azonban házaspárrá válnak, akiknek zsonglőrködniük kell a munkával és az álca fenntartásával, miközben lassan kialakul közöttük valami több is. 

Hirdetés

A férfi főszereplőt Donald Glover (Atlanta, Mentőexpedíció), a nőit Maya Erskine (Obi-Wan Kenobi, Alkalmi) alakítja, rajtuk kívül pedig olyan ismert arcok bukkannak fel a nyolcrészes sorozatban, mint Ron Perlman, Paul Dano, John Turturro, Alexander Skarsgard, Eiza González és Sarah Paulson. A legelső kedvcsináló alapján bőven kijut majd a nézőknek akcióból, humorból és érzelmekből is, szóval még egy kellemes kis szórakozás is kisülhet belőle. 

A Mr. és Mrs. Smith sorozat 2024. február 2-án rajtol el az Amazon Prime Videón, és jó hír azoknak, akik a trailer alapján érdeklődnek utána, hogy mind a 8 rész egyszerre kerül fel. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)