Hirdetés

Alec Baldwin állítólag folytatta volna a munkát a Rust forgatásán történt halálos baleset után

|

Közben a stáb újabb tagja okolta a színészt a tragikus incidens kapcsán.

Hirdetés

Borzalmas dolog történt tavaly ősszel a Rust című film forgatásán, ugyanis valamilyen okból éles lőszer került a produkcióhoz használt pisztolyba, és az azt elsütő Alec Baldwin lelőtte a vezető operatőrt, illetve megsebesítette a rendezőt is.

Nem sokkal később a 42 éves operatőrnő, Halyna Hutchins belehalt a sérülésébe, az ügy vizsgálata pedig továbbra sem zárult le. Korábban a színész már beszélt a szörnyű baleset kapcsán, de egy friss értesülés szerint az eset után sajnos jóval kevesebb empátiát mutatott.

Hirdetés

Az a hír járja ugyanis, hogy az incidens után Baldwin folytatni szerette volna a Rust forgatását, amit azzal magyarázott, hogy így tiszteleghetnek Hutchins emléke előtt. Állítólag azt is elmondta a stábnak, hogy be szeretné fejezni a filmet, a bevételt pedig megkaphatná a lelőtt operatőr férje, Matthew és közös gyermekük. Ha ez igaz, akkor látszólag nemes szándék vezérelhette a színészt, de az időzítés sajnos borzasztó volt. Egyelőre úgy tűnik, hogy egyáltalán nem lesz befejezve a Rust.

Időközben pedig újabb fejlemény történt az ügy kapcsán. A filmen dolgozó, fegyverekért felelős stábtag, Hannah Gutierrez Reed arról beszélt, hogy őt nem is kérték fel arra, hogy vizsgálja meg a halálos sebet okozó pisztolyt, továbbá szerinte Baldwin az operatőrre fogta a fegyvert, még annak ellenére is, hogy ez egyébként ellent mond a szabályoknak és a józan észnek is. Reed úgy véli, Baldwin tisztában volt a protokollal, de folyamatos ellenállásba ütközött a színésznél és másoknál is, ha a biztonsági intézkedésekről volt szó.

Egyre inkább úgy tűnik tehát, hogy egy kifejezetten bonyolult esetről van szó, és valószínűleg még sokáig tart, mire megállapítják, ki és milyen mértékben hibázott.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)