Hirdetés

Alighogy véget ért a színészek sztrájkja, az Amazon elkaszált három sorozatot

|

A streamingszolgáltatóknák komoly változások zajlanak, aminek részeként rengeteg projekt fogja kukában végezni. Az Amazon Prime Video sem kivétel.

Hirdetés

Az Amazon már a nyáron sem tétlenkedett. Miközben a forgatókönyvírók, majd a színészek munkabeszüntetése egyre jobban megbénította Hollywoodot, a Prime Video csapata kirántotta a szőnyeget két széria alól. A periféria és a Micsoda csapat jóval idő előtt véget értek, de sokan azt remélték, hogy a sztrájkok végeztével a takarítás is befejeződik.

Sajnos tévedtek, mivel a The Wrap jelentése szerint három újabb széria került a kukába. A Harlan Coben: Menedék, a Dolores pokla és a Szeretettel mind-mind befejezetlen marad.

Hirdetés

A magyarázat nem túl részletes (ami nem meglepő), de az okok között az írók és színészek sztrájkját is megjelölték. Az iparággal foglalkozó elemzők eleve felhívták mindenki figyelmét, hogy készüljenek rengeteg sorozat félbemaradására. Az amerikai tévészériák száma 2022-ben elérte a 600-at, de az idei évtől kezdve a legtöbb szolgáltató át fogja értékelni a projektjeit, és megfontoltabban fogja költeni a pénzét.

Ennek fényében valószínűleg nem a fenti trió volt az utolsó, ami erre a sorsra jutott. Nem lepődnénk meg, ha a követkő néhány hónapban sok kedvencünk érne véget anélkül, hogy tisztességes befejezést kapna.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)