Hirdetés

Állítólag a Marvelnél újabb színész neve merült fel Jonathan Majors pótlására

|

Egy Colman Domingónál jóval fiatalabb tehetséget nézhetett ki a stúdió.

Hirdetés

Február 6-án eldől, hogy a többek között családon belüli erőszak vádjával letartóztatott, majd nemrég bűnösnek kimondott Jonathan Majors milyen büntetést fog kapni, ez viszont már nem érinti a Marvel Studios-t, ugyanis abban a pillanatban kitették a szűrét, ahogy a bíróság elítélte (és lényegében minden más produkció is megszakította vele a munkakapcsolatot). 

A színész hiába nyilatkozott a közelmúltban megtörten arról, hogy mi történt, és tagadta, hogy bárkit is bántott volna, ez a Marvelt nem hatotta meg, és a jelentések szerint a háttérben már javában keresik azt, aki Majors helyébe léphet Kangként és a karakter variánsaiként. Korábban Colman Domingo neve merült fel, amire a színész elég ködösen fogalmazva reagált egy díjátadón, most pedig egy másik színész nevét említette egy bennfentes, mint lehetséges utódot.

Hirdetés

A DanielRPK nevű Twitter/X-felhasználó korábban többször is szállított olyan információt, ami beigazolódott, szóval érdemes lehet odafigyelni a füleseire. DanielRPK most azt pletykálta a közösségi oldalon, hogy állítólag a Marvel Studios illetékesei Denzel Washington fiával, John David Washingtonnal tárgyalnak arról, hogy ő vállalja el a szerepet. David Washingtont korábban olyan filmek élén láthattuk, mint a Csuklyások: BlacKkKlansman, a Tenet, a Malcolm és Marie, az Amszterdam és Az Alkotó, de sokaknak az HBO-s Nagypályások című sorozat tette emlékezetessé.

Washington már csak a kora miatt is jobban passzolna ahhoz az elképzeléshez, hogy egy teljes MCU-fázis gonosza legyen, ugyanis ő júliusban fogja betölteni a 40-et (Majors jelenleg 34), ellenben Domingo már 55 lesz idén. A korábbi tervek arról szóltak, hogy az aktuális fázist két Bosszúállók-film, A Kang-dinasztia és a Titkos háború zárják le, amiket 2026-ra és 2027-re datáltak, ám ezek a Majors-helyzet, a sztrájkok és egyéb kellemetlenségek miatt valószínűleg tolódni fognak.

Egyelőre még nincs szó arról, hogy John David Washingtont szerződtették is, és a tárgyalás hírét sem szabad teljesen biztosra venni, de adja magát a kérdés: örülnétek neki Majors utódjaként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)