Hirdetés

Amerika Kapitány is megszólalt a Bosszúállók állítólagos visszatérése miatt

|

Arról keringenek a pletykák, hogy a Marvel visszahozná az eredeti csapatot, így persze annak oszlopos tagját is kifaggatták erről.

Hirdetés

Miután Kefin Feige nem tudta vagy nem akarta cáfolni az MCU jövőjének újratervezésével kapcsolatos plegykákat, cseppet sem meglepő, hogy a Marvel-rajongók azon pörögnek, hogy a stúdió állítólag maga mögött hagyja az egész Kang sztorit, és lehet, hogy visszahívja az eredeti csapatot. Ha így is van, akkor Chris Evans kimarad ebből, mert neki még senki sem szólt semmiről.

A színész hétfőn felbukkant a The Viewban, ahol persze a Bosszúállók témája is előkerült. A zsigeri reakciója egy öblös nevetés volt.

Hirdetés

Nem lepődött meg azon, hogy immáron a sokadik alkalommal faggatják Amerika Kapitány szerepéről. A nevetéséhez némi magyarázatot is fűzött.

"Látom én is ezeket a pletykákat, és nekem is újak ezek a hírek. Néhány havonta rendszeresen felbukkan valaki, hogy 'hé, összehívják Downeyt, Hemsworthöt és Scarletet, mindenki visszatér' ."

Evans közölte, hogy még senki sem kereste meg semmilyen melóval, és újra ugyanazt mondta a visszatérésre, amit már évekkel ezelőtt is.

"Nézd, sosem mondom azt, hogy soha, de nagyon fontos nekem az a szerep. Ha vissza akarnak hozni, akkor mindennek tökéletesnek kell lennie hozzá."

Meglátjuk, hogy mi lesz ebből, de Evansnek fontos feltételei vannak. Egy teljes életutat járt be Steve Rogersként, és csak akkor fogja újra felhúzni a szerelést, ha az alkotók tisztelettel nyúlnak a karakterhez.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)