Hirdetés

Amikor az űrutazás parás következményekkel jár: íme a Constellation trailere

|

A Noomi Rapace főszereplésével készült pszichológiai thriller premierje már nincs messze.

Hirdetés

Az Apple TV+ ritkán jelentkezik új filmmel vagy sorozattal, de azokra kiemelten figyel (elég csak a Ted Lassóra vagy a The Morning Showra gondolni). Az Apple streamingszolgáltatásának egyik következő nagy dobása a Constellation című széria lehet, amely állítólag az egyik legdrágább Európában forgatott sorozat, és Finnország legambiciózusabb tévés produkciója is egyben.

A nyolc epizódosra tervezett pszichológiai thriller főszerepében Noomi Rapace-t láthatjuk, aki olyan alkotásokban bizonyított már, mint A tetovált lány-filmek, a Sherlock Holmes: Árnyjáték, a 44. gyermek és a Hét nővér, a Prometheusban pedig azt is láthattuk, hogy nem kell félteni az űrben sem. 

Hirdetés

A sztori szerint egy űrhajós, Jo (Noomi Rapace) egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életének egyes kulcsfontosságú részei eltűntek. Miközben a nő keresi az igazságot és azon dolgozik, hogy visszaszerezze, amit elvesztett, az emberi pszichológia legsötétebb aspektusait ismerhetjük meg, tele hátborzongató pillanatokkal. Rapace mellett pedig olyan ismerős arcok bukkannak fel Peter Harness (Világok harca, Doctor Who) projektjében, mint Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) és James D'Arcy (Bosszúállók: Végjáték, Carter ügynök). 

A Constellation első három epizódja február 21-én kerül fel az Apple TV+-ra, majd hetente jön újabb, egészen március 27-ig. Ti bele fogtok nézni a trailer alapján?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)