Hirdetés

Arcane 2. évad, élőszereplős Avatar trailer - itt van minden, amit a Netflix saját geek eseményén bemutatott

|

A streamingóriás nem kevés trailert mutatott be az éppen készülő projektjeiről, meglehetősen nagy címek is akadnak a kínálatban.

Hirdetés

A hollywoodi írók és színészek sztrájkja miatt meglehetősen fékezett habzású Comic-Cont zártunk, de szerencsére a Netflix jött megmenteni a következő néhány hónap felhozatalát. A tegnapi bemutató műsoruk során meséltek a következő hónapokban debütáló projektjeikről, és van itt néhány cím, melyeket évek óta várunk. Mindenki kapaszkodjon, amibe tud: a jövő évben kapunk egy élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító sorozatot és egy új Arcane szezont is.

Avatár - Az utolsó léghajlító - 2024. február 22.

Elsőként az Avatár mutatta meg magát, és bár már láttunk a szériáról fotókat, mozgás közben még jobban néz ki a világ, mint ahogy azt gondoltuk. Hang feltekerése erősen ajánlott, a trailer ütni fog:

Hirdetés

Orion and the Dark - 2024. február 2.

A következő az Orion and the Dark, a DreamWorks Animation új projektje, amit egyenesen a Netflixre küldenek. A film főszereplője Orion (Jacob Tremblay), aki halálosan fél a sötétségtől, amíg ki nem derül, hogy a sötétség egy érző lény, és kifejezetten bántja Orion félelme.

Leo - 2023. november 21.

A cuki animációs filmek listáját bővíti a Leo, ami egy iskolában élő gyíkról szól. A kis állatka hosszú idő után megpróbál meglépni, de közben kiderül, hogy megtanult beszélni, amitől csak még jobban megkedvelik az iskolában. Cukiság.

Ultraman: Rising - 2024

Az Ultraman rajongók már készülhetnek, mert az új Ultraman, Ken Sato hamarosan akcióba lendül. A sztárkosarasból lett szuperhős élete nagyon bonyolulttá válik, amikor egy óriás sárkány kölyke az apjának nézi Satót. Japán legnagyobb hősének egyre kuszább lesz az élete, miközben próbálja fenntartani annak mindkét oldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


My Daemon - 2023. november 23.

Egy teljesen új anime, a My Daemon is érkezik Netflixre, amely lenyűgöző művészeti stílusával és érdekes történetével készül megvenni a nézőket. A sztori a jövőben játszódik, egy Kento nevű srácot követ, aki összetalálkozik egy Anna nevű Daemonnal. A szörnyecske aztán megpróbál segíteni Kentónak, hogy együtt megmenthessék a srác édesanyját.

Squid Game: The Challenge - 2023. november 22.

Újabb trailert kaptunk a koreai sorozat, a Squid Game valóságshow spin-offjából. Ezúttal a kulisszák mögé vitt be minket a stáb, ahol megnézhettük, hogy hogyan készülnek a különböző játékokra az eredeti alkotó, Hwang Dong-hyuk segítségével.

Az esernyő akadémia 4. szezon - 2024

Jövőre sok más mellett Az esernyő akadémia negyedik, egyben utolsó fejezetét is megkapjuk. A srácok összeültek egy apró ízelítő erejéig, de tekintettel a spoilerekre, meglehetősen szűkszavúan beszéltek a ránk váró kalandról. Ettől még persze eléggé várjuk.

Arcane 2. évad - 2024. november

A Netflix persze a végére tartogatta a nagy hírt, amire minden gamer tűkön ülve várt. Az Arcane 2024-ben végre visszatér a történet második fejezetével. A teaser sokat nem mondott, de annyi kiderült, hogy novemberben érkezik a folytatás.

Ti melyiket várjátok a legjobban? Mármint az Arcane-en kívül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)